Bir Film İzledim Hayatım Değişti Serisi No:2


Eveet sevgili okurlar canlar ciğerler.. Bugün ikinci filmimiz olan bir Woody Allen filmi Vicky Christina Barcelona ya da Barcelona Barcelona veya sadece Barselona ile devam ediyoruz. Sarı seksimsi hatunumuz Cristina (Scarlett Johanson kendisi efenim) bi de kumral hatun Vicky yaz tatillerini Barselonada geçirmeye karar veren iki ateşli kişidir. Fekat gel gelelim Vicky hem nişanlı hem de huysuzdur. Cristina ise gecelere akalım yahşi ispanyol erkeklerinin kucaklarına atılalım diye kudurmaktadır. Ve gittikleri bir gecede karşılarına Juan Antonio Gonzalo çıkar. Bu isim bile Cristinanın tahrik olmasına yetmiş de artmıştır. Bir de üstüne ressamdır. Yanlız yaşamaktadır.Direk olaya girmeye meyillidir. (Ben bu filmi başka birine benzetiyore ama.. :P) Bu dakikadan sonra film Vickyle Cristina arasında oğlanı kapma yarışına dönüşür. Ama karşılarına çıkacak zorlu rakip dişi aslan Maria Elena'dan habersizlerdir salaklar. Maria bunların ikisini de mal edecek psikopatlığa sahip ilginç bir hatun kişidir. Film anlamsızca biter. Herkes evine döner. 














Çok seksi lan bi o kadar da manyak..Yine de Oscar almasına rağmen haketmedi bence :P


Favori Adamım: Juan Gomez ve Maria Elena çifti: Birlikteyken psikopat bi hayat süren bu çifte hayran kaldım hiç ayrılmasınlar mümkünse.. 

En harikulade sahne : Maria Elena'nın eve gelip cinnet geçirdiği çatapat tabancasıyla Cristina ve Juan Gomezi furmaya çalıştığı mumınt!

Karne:10 üzerinden 6.5 orta üzeri iyi altı (Imdb Top 250:Yok  Çok normal)


Yorumlar

Popüler Yayınlar