"Friends Inc." iftiharla sunar! "Joey"

David Crane ve Marta Kaufmann 1994'te yani ben 10 yaşıma bastığımda ileride efsaneye dönüşecek sit-comların efendisi "Friends" dizisini yaratmışlardı. Diziyi izlemek şu yaşıma nasip oldu. Şu anda yayınlanan diğer favori dizilerimden "How I Met Your Mother" ın çok fazla feyz aldığını düşündüğüm (İkisi de New York-Manhattan'da geçiyor ve sürekli gidilen bir bar-cafe var ayrıca karakterler arasında inanılmaz benzerlikler var) 10 sezon süren ve kalitesi tüm sezonlar boyunca hiç düşmeyen ender dizilerden biri olan Friends'in akabinde dizinin lokomatif karakterlerinden biri olan Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) üzerine kurulmuş 2 sezonluk mükemmel bir dizi daha ortaya çıkmış.

Chandler ve Monica ile Phoebe'nin evlilikleri Ross ve Rachel'in kendi yollarına gitmeleri sonucunda Joey'de artık kendine bir yol vermesi gerektiğinin farkına varır ve soluğu Los Angeles'ta kız kardeşi Gina'nın yanında alır. Burada Hollywood'un büyülü dünyasında kendine kolayca yer edineceğini düşünmektedir. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır ki burada herkes bir şekilde ünlüdür. Gina'nın zeka küpü fakat antisosyal oğlu Michael'de Joey amcasından kızlar konusunda birkaç tüyo kapabilmek ve onunla bekar hayatı yaşamak için can atmaktadır.

Bu dizinin yıldızı her ne kadar Joey olsa da apartmanın yöneticisi olan Alex'in güzelliğine hayran kaldığımı itiraf edemeden geçemeyeceğim. Çok eğlenceli ve keyifli bu diziyi önce Friends'in tüm sezonlarını izledikten sonra izlemenizi tavsiye ederim.

Imdb Puanı: 6.6/10
Bence: 7.5/10

Yorumlar

Popüler Yayınlar