10-11 Aralık 2009 - Asla Pes Etme!

- Diablo'yu bu defa Rogue ile kesmenin kendimce haklı gururunu yaşıyorum. Bu defa 3 gün sürdü oyunu bitirmem. Herhalde bir defa daha oynasam Sorcerer ile 1 günde bitirebilirim. Tristram'dan ayrılıp Baal ve Mephisto ile buluşma zamanı.. Hoşgeldin Diablo 2..

- 3 hafta sonra, çok kötü başladığı maçı 3-2 kazanmasını bildi Galatasaray. Sahada yapılması gereken herşeyi yapan fakat her maçta aynı performansı malesef gösteremeyen Keita, maçın kilit adamıydı. Maç fazlasıyla liderliğe yükseldik. Bu galibiyet birkaç haftadır süren şanssızlığın kırılması açısından önemliydi. Fakat bence hala alınması gereken önemli dersler var. Düzenli bir orta sahamız yok. İleri hücum hattını sadece kanatlardan taşıyabiliyoruz. Bu açıdan Baros'un eksikliği çok fazla göze çarpıyor. 6 pasın ilerisinde topla buluşacak adam olan Nonda aldığı her topu eziyor. Bu bölgeye top taşımada Barış ve Elano'nun daha etkili olması lazım.

- DTP'nin kapatılması haberini internetten öğrendim. Anayasa Mahkemesi'nden çıkan bu sonuç çok şaşırtıcı olmadı. Bu durumdan hükümetin faydalanabileceği, muhalafet kanadından ise kapatmanın çözüm için yeterli olmadığı görüşleri bildiriliyor. Siyasetten çok fazla anladığımı söyleyemem ancak bir temennim var ki umarım bu sorun bir şekilde ama artık kan dökülmeden çözülür.

- Livemocha.com: Pratik yabancı dil öğrenmenin en kolay yolu (Reklamlar :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar